Praktijk SOS

De grote kracht achter PraktijkSOS is niemand anders dan Sosiela Baidjnath. Jaja, daarom de naam PraktijkSOS. Lijkt een beetje op S.O.S. maar ook dat klopt want Sosiela staat altijd klaar voor jou en doet werkelijk alles om jou van je klachten af te helpen.

Sosiela is sinds 2014 een ervaren Internationaal Register Hypnotherapeut ┬« en Trainer Hormoonfactor. Tot nu toe heeft zij enkel gewerkt binnen haar eigen kring van bekenden. De vraag wordt alleen maar groter waardoor Sosiela haar vleugels nu wel moet uitslaan naar een praktijk. Deze ruimte huurt zij in een geweldig mooi pand in Cuijk. Sosiela is de opleiding tot hypnotherapeut gaan volgen nadat bij haar fibromyalgie was geconstateerd. Omdat zij niet van plan was om zichzelf vol te proppen met medicatie is zij gaan zoeken naar andere mogelijkheden om van haar helse pijnen te worden verlost. Uiteindelijk is zij gestuit op de opleiding tot hypnotherapeut. Sindsdien slikt Sosiela vrijwel nooit pijnstillers. Dankzij hypnose heeft zij bijna nooit pijn, tenzij zij over haar grenzen gaat. Logisch toch? Pijn is immers een signaal van het lichaam dat je niet mag negeren. Met een gelijksoortige reden is Sosiela de opleiding tot Trainer Hormoonfactor gaan volgen bij de alom bekende Ralph Moorman. In deze periode had Sosiela wat hormonale klachten waardoor zij hormoontherapie onderging. Een bijwerking van de medicatie is een forse toename in gewicht. De meeste vrouwen komen gemiddeld 30 kilo in een paar maanden aan. Denk maar niet dat dit Sosiela zou gaan gebeuren. Natuurlijk is zij weer gaan zoeken naar mogelijkheden om niet aan te komen. Dankzij de opleiding tot Trainer Hormoonfactor is Sosiela in deze periode geen gram aangekomen!!! Ook kon zij eerder stoppen met de medicatie.

Maar wat is hypnose en wat kan Sosiela jou bieden als Trainer Hormoonfactor?

Hypnose is niets anders dan een heerlijke staat van een zeer diepe, diepe ontspanning. Je kunt het vergelijken met de staat waarin jij je net bevindt voordat je in slaap valt. Je hoort alles wat Sosiela zegt en je kunt als je wil op ieder moment je ogen open doen. Niks engs aan dus. Het enige wat jij hoeft te doen is de controle los te laten en de instructies en de suggesties die Sosiela jou geeft op te volgen. Sosiela past directe hypnose toe. Op deze manier voorziet zij jouw onderbewustzijn van nieuwe informatie waardoor jij van je klachten af komt, je pijn verminderd kan worden of bijvoorbeeld zal gaan afvallen zonder dat je daar nog veel moeite voor hoeft te doen. Jij doet dus niks anders dan heerlijk genietend en relaxend de instructies van Sosiela opvolgen.
Het enige wat Sosiela van jou wil weten is waar jij last van hebt, wanneer je last hebt van jouw klachten en wat je ervoor terug wil.

Als Trainer Hormoonfactor kan Sosiela jou op basis van een uitgebreide hormoonanalyse begeleiding en leefstijlcoaching bieden bij bijvoorbeeld overgangsklachten, PCOS, endometriose, fibromyalgie, reuma, psoriasis, allergie├źn, migraine, darmklachten (PDS), trage/snelle schildklierproblemen (Hashimoto/Graves of omzettingsproblemen). Deze klachten kunnen tevens ondersteund worden met hypnotherapie. Met gepaste trots mag vermeld worden dat Sosiela in deze regio de enige is die de virtuele maagband combineert met hormoonanalyse en leefstijlcoaching. Dit zorgt voor een gegarandeerd succes!!

Dus in feite heb je de keuze om 2 behandelingen voor de prijs van 1 te scoren bij PraktijkSOS. Een geweldig cadeau aan jezelf. Gewoon omdat jij het waard bent!!!
Tot snel in de praktijk.

Spinding 13
5431 SN Cuijk
06-29173895

info@praktijksos.nl
https://www.facebook.com/PraktijkSOS/