Praktijk voor psychotherapie de Haas

Praktijk voor psychologie en psychotherapie de Haas–Willems is een zelfstandig gevestigde praktijk voor de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGZ) en vanaf januari 2015 gehuisvest aan de Elstweg 38 te Beers Sinds september 2017 is de praktijk ook op de locatie Medipoort in Cuijk geopend. Dit zal zijn op de donderdag en in overleg op de dinsdag.

Wie ben ik
Ik ben Eveline de Haas, geboren in 1966 en ik studeerde in 1989 af als psycholoog aan de Katholieke Universiteit in Nijmegen. GZ-psycholoog ben ik sinds 1999 en psychotherapeut sinds 2009. Vanaf 1990 werk ik als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg. Mijn eerste baan was in een verpleeghuis in Den Haag. Daarna heb ik 18 jaar gewerkt bij de RIAGG en later GGZ in Venlo. Vanaf 2009 tot en met 2016 was ik verbonden aan Psychologenpraktijk Maas en Waal in Beneden-Leeuwen en Psychologenpraktijk Haga & Dijkstra c.s. in ’s-Hertogenbosch. Vanaf 2015 werk ik als zelfstandige in mijn praktijk in Beers.

Aanbod
Volwassenen en ouderen kunnen bij mij terecht met klachten zoals:


Depressieve klachten
Rouw- of verwerkingsproblemen
Burn-out en andere stress gerelateerde klachten
Angstklachten
Klachten na traumatische ervaringen
Lichamelijke klachten waarvoor geen medische oorzaak is gevonden
Minderwaardigheidsgevoelens
Relatieproblemen
Persoonlijkheidsproblematiek
Levensfaseproblemen


Afhankelijk van de soorten klachten pas ik verschillende behandelmethoden toe of een combinatie daarvan. Ook u kunt uw voorkeur aangeven voor de toegepaste methode.

Hieronder een aanbod van de mogelijke therapieën:

- Persoonsgerichte psychotherapie
- Cognitieve gedragstherapie
- EMDR
- Schematherapie
- Relatietherapie


Aanmelden
Voor psychotherapie is een verwijzing door een (huis)arts voor SGGZ noodzakelijk. U kunt vervolgens via de website of telefonisch aanmelden. Bij geen gehoor kunt u een boodschap inspreken en dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Cuijk
06-10863382

info@psychotherapiedehaas.nl
www.psychothereapiedehaas.nl