Samen werken aan goede zorg

 

Welkom in Medipoort Cuijk. Het antwoord op de zorgvraag van vandaag. Veel zorgverleners hebben vandaag de dag een eigen praktijk, los van elkaar. Dit betekent voor veel patiënten een lange ronde langs diverse zorgverleners om in hun zorg te voorzien. Medipoort Cuijk bundelt deze zorgverleners in één overzichtelijk zorgcentrum.

Door de krachten te bundelen en samen te werken biedt het Medipoort ruimte aan eerste- en tweedelijns zorgpraktijken zoals een apotheek, huisartsen, kinderpsychiatrisch centrum, fysiotherapeuten, diëtisten, podotherapeuten, psychologen, psychotherapeuten, logopedistes, etc. De specialisten kunnen patiënten beter helpen door snel intercollegiaal overleg. Ze werken immers onder een dak.

Medipoort Cuijk is goed bereikbaar aan de westrand van Cuijk, op de hoek van de Beerseweg en de Spinding. Medipoort ligt op een steenworp afstand van het NS station. Er is voldoende parkeergelegenheid en een fietsenstalling. Het gebouw is uiteraard voorzien van een lift en een duidelijke bewegwijzering.

Namens de zorgverleners heten wij u welkom in Medipoort Cuijk.